BOTOX : ​Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης. Χρησιμοποιείται για τις ρυτίδες του μεσόφρυου,του μετώπου και γύρω από τα ματια (πόδι της χήνας) ,στα πλάγια της μύτης,  περιστοματικά και στο λαιμό. Εφαρμόζεται με μικρές ενέσεις στις περιοχές που χρειάζεται και έχει σαν αποτέλεσμα την εξαφάνιση των αντίστοιχων ρυτίδων που μας προβληματίζουν. Συγκεκριμένα , το φάρμακο αυτό αδρανοποιεί τοπικά μόνο το σημείο που γίνεται η έγχυση. Ετσι για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα από 4-8 μήνες οι αντίστοιχες ρυτίδες εξαφανίζονται.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ- ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ : ​Τα εμφυτεύματα (fillers) στην κοσμιτική ιατρική χρησιμοποιούνται για να συμπληρώσουν την έλλειψη όγκου που δημιουργείται σε διάφορες περιοχές του προσώπου. Ειδικότερα κάποιες φυσικές πτυχές βαθαίνουν όπως η ρινοπαρειακή ,ενώ άλλα σήμεια που προβάλλουν στη νεαρή ηλικία χαλαρώνουν , όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη. Το υαλουρονικό βοηθάει επουλωτικά τις ρυτίδες , έτσι ώστε ακόμα και αν δεν επαναληφθεί η διαδικασία,ποτέ το πρόσωπο δεν επανέρχεται απόλυτα στην προηγούμενη κουρασμένη μορφή του. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιούνται σε όλο το πρόσωπο π.χ. Στα ζυγωματικά ,στις περιστοματικές ρυτίδες , στα τρίγωνα στήριξης του στόματος , σε ρυτίδες μεσόφρυου, σε ρινικές δυσμορφιές , σε ατροφικές ουλές κ.τ.λ. Το υυαλουρονικό οξύ βιοδιασπάται σταδιακά και απορροφάται. Χρόνος διάρκειας 10-12 μήνες. Ανάλογα της περιοχής που πρόκειται να διορθωθεί επιλέγεται το κατάλληλο υλικό .

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ : ​​Η μύτη μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσει κανείς στο πρόσωπό μας, καθώς μία μύτη με δυσμορφίες και ατέλειες χαλάει τη συνολική μας εικόνα. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο οι επεμβάσεις ρινοπλαστικής παραμένουν πάντα αρκετά δημοφιλείς, παρόλο που το χειρουργείο απαιτεί να διαθέσει κανείς χρόνο και η αποθεραπεία διαρκεί περίπου 10-14 ημέρες. Σήμερα, το υαλουρονικό οξύ έρχεται για να μας βγάλει τη δύσκολη θέση, διορθώνοντας ατέλειες και χαρίζοντάς μας μία όμορφη και αρμονική με το πρόσωπό μας μύτη μέσα σε 30 μόλις λεπτά στο ιατρείο, χωρίς αναισθησίες, νυστέρι και χρόνο αποθεραπείας.

Βασικές Λεπτομέρειες

Φυσικά το υαλουρονικό οξύ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει λειτουργικά και αναπνευστικά προβλήματα της μύτης, μπορεί όμως να αναβαθμίσει σημαντικά τη συνολική όψη του προσώπου μας. Η θεραπεία διαρκεί 30’ στο περιβάλλον του ιατρείου και μετά επιστρέφουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα με τα αποτελέσματα να φαίνονται την ίδια στιγμή. Με το υαλουρονικό οξύ μπορεί να αυξηθεί η ράχη της μύτης, δίνοντάς της αρμονικό σχήμα, να διορθωθούν βαθουλώματα και ελλείματα που υπάρχουν εκ φύσεως ή έχουν προκύψει από τραυματισμό ή από προηγούμενη ανεπιτυχή ρινοπλαστική .Βελτιώνονται οι ασσυμετρίες που χαλούν την εικόνα της μύτης, ,δίνεται καλύτερη προβολή της κορυφής της, ανασηκώνεται ελαφρώς η άκρη της, ή ακόμη ομαλοποιείται ο ρινικός ύβος, η γνωστή μας «καμπούρα».

Πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα της μη επεμβατικής ρινοπλαστικής είναι πολλά και σημαντικά, αφού πρόκειται για μία πολύ απλή, ασφαλή, ταχύτατη, αναίμακτη και ανώδυνη διαδικασία που δίνει αποτελέσματα άμεσα ορατά και με διάρκεια έως και 12 μηνών. Παράλληλα, το αποτέλεσμα είναι εύκολα αναστρέψιμο, χάρη στο «αντίδοτο» του υαλουρονικού οξέος, την υαλουρονιδάση, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για την χειρουργική μέθοδο. Επίσης, μπορούμε να «χτίσουμε» το επιθυμητό αποτέλεσμα και σε περισσότερες από μία συνεδρίες, αν αποφασίσουμε εκ των υστέρων πως θέλουμε κάποια περαιτέρω διόρθωση ή μεγαλύτερη αλλαγή. Τέλος, με το υαλουρονικό οξύ δεν θα χρειαστεί να λείψουμε ούτε μία ώρα από την εργασία μας ή τις καθημερινές μας υποχρεώσεις.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ