Με τη θεραπεία χαβιάρι, το δέρμα δέχεται βαθιά ενυδάτωση και επανακτά την ελαστικότητα κάνοντας την επιδερμίδα να αναπλάθεται. Το χαβιάρι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, μέταλλα, μαγνήσιο και αμινοξέα.
-Χαρίζει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση
-Ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου, που με τη σειρά της βοηθά στη σφριγηλότητα, τη θρέψη και την ανάπλαση του δέρματος.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Το βασικό κριτήριο για μας, είναι πάντα η βασική ανάγκη η δική σας. Επιλέγουμε σαν επαγγελματίες στο είδος μας, να δίνουμε προτεραιότητα στο τι θα ήθελε ο επισκέπτης – ασθενής και στην συνέχεια συμβουλευτικά προτείνουμε ανάλογα τι θα ήταν το καλύτερο δυνατό για καλύτερα αποτελέσματα . Οι επεμβατικές θεραπείες πλαστικής χειρουργικής είναι πάντα πιο άμεσες και αποτελεσματικές σε αντίθεση με τις απλές αισθητικές που συνήθως επιλέγονται σε πιο μικρές ηλικίες, στις περιπτώσεις που κάποια /ος δεν επιθυμεί ακόμα να δοκιμάσει επεμβατικές αλλά και στις περιπτώσεις που θέλουμε να εντείνουμε περισσότερο το αποτέλεσμα αυτών. Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε να κλείσετε το ραντεβού σας με τον γιατρό κ. Ξηροτύρη Θεόδωρο για περαιτέρω ενημέρωση.
Οι θεραπείες καθαρισμού σε βάθος όπως για παράδειγμα είναι η δερμοαπόξεση, καλό θα ήταν να ακολουθείται μια ρουτίνα επισκέψεων ανά μήνα ή δυο μήνες, για να διατηρείται πάντα το δέρμα καθαρό και λαμπερό. Όσο αφορά τις προοδευτικές θεραπείες ορίζεται ανάλογα και με την εκάστοτε κατάσταση του δέρματος , από την αισθητικό μας ή τον γιατρό κ. Ξηροτύρη Θεόδωρο.
Οι αισθητικές θεραπείες δεν δημιουργούν μελανιές και πρηξίματα. Κάποιες φορές, ίσως εντοπίσουμε μικρή ερυθρότητα σε σημεία, η οποία πάντα υποχωρεί σχεδόν αμέσως. Πάντα προτείνουμε την αποφυγή ηλιοθεραπείες για 2-3 ημέρες αλλά μπορείτε να συνεχίσετε το πρόγραμμα σας κανονικά , εργασία κτλ., ακόμα και την έξοδο σας και το μακιγιάζ σας.
Σαφέστατα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στις θεραπείες μπορείτε να τα βρείτε σε μορφή πώλησης και να τα αποκτήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε την δικιά σας ρουτίνα περιποίησης.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ